Classic Clean stod godt rustet da krigen kom: ”Vores varelager var fyldt op”

Classic Clean er et veletableret familie rengøringsfirma fra Djursland, der har eksisteret siden 1995 (Foto: Classic Clean)
Profilbillede
dato

Hos Classic Clean på Pramvej 5A i Randers er ambitionen klar; firmaets nye serie af rengøringsmidler skal bane vejen for grøn rengøring.

Tilbage i slutningen af 2021 fik rengøringsfirmaet, Classic Clean, lavet deres egen serie af rengøringsmidler. Serien bryster sig af 12 forskellige produkter, der alle, i den ene eller anden grad, har fokus på bæredygtighed:

”Nogle af rengøringsflaskerne er lavet af genanvendt fiskenet,” forklarer Joakim Asmussen, der er indehaver af Classic Clean.

Rengøringsserien er lavet i samarbejde med Niels Bak Sørensen, der er administrerende direktør i NRETAIL. Sidstnævnte er totalleverandør af kvalitetsprodukter med respekt og omtanke for miljøet.

Det er vigtigt for Joakim Asmussen, at han kan tilbyde sine medarbejdere og kunder rengøringsmidler, der skåner miljøet.

”I Classic Clean sigter vi efter, at størstedelen af vores produkter er Svanemærket,” siger Joakim Asmussen.


Produkter fra Classic Clean, hvor flaskerne er lavet af fiskenet (Foto: Classic Clean)

God modtagelse
Priserne på rengøringsmidler steg, da krigen i Ukraine brød ud. Heldigvis var rengøringsfirmaet, Classic Clean, velforberedte.

”Vi stod i den heldige situation, at vores varelager var fyldt op med 14.000 flasker,” siger Joakim Asmussen og fortæller, at den nye serie af rengøringsmidler er blevet modtaget med åbne arme:

”Vi sælger både rengøringsmidler til privatpersoner og erhverv, og både vores kunder og medarbejdere har taget godt imod den nye serie.”

Firmaets rengøringsmidler er effektive, så rengøringsopgaverne bliver lette at udføre. Indehaver, Joakim Asmussen, forklarer da også, at firmaet har fået mange henvendelser fra personer, der gerne vil have fingrene i produkterne.

”Vi lægger tit billeder op på vores Facebook med før/efter-billeder af de fantastiske resultater. Her er der mange, der skriver, at de gerne vil købe vores produkter,” siger Joakim Asmussen.

Classic Clean arbejder lige nu på at få oprettet en hjemmeside, så interesserede kunder, selv kan klikke rengøringsmidlerne hjem – indtil da – er det muligt at hente rengøringsmidlerne på firmaets adresse.

Classic Clean har hjemmebane på adressen Pramvej 5A i Randers SØ. Du finder meget mere om Classic Clean ApS på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Classic Clean I/S