Bliv en del af holdet på Regionshospitalet Randers som Kostkonsulent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sikre patienterne på Regionshospitalet Randers den rette ernæring? 

Vores kostkonsulent går på pension efter 43 år, så måske er det dig, der skal være vores nye kostkonsulent. 

Hvem er du?

Som kostkonsulent på Regionshospitalet Randers er du Patientkøkkenets ambassadør på hele hospitalet. Du hjælper med at sikre, at patienterne får den rigtige mad, men du er også med til at arbejde med at minimere madspild på afdelingerne.

For at lykkes med det arbejde, skal du have gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du evner derfor både at tage tingene med et smil og at stå fast, når din faglighed kræver det. 

Derudover søger vi en person:

•                der har en kostfaglig baggrund med praktisk erfaring fra storkøkkenverdenen.

•                der har teoretisk viden om ernæring og gerne en pædagogisk baggrund

•                der kan arbejde struktureret og selvstændigt

•                der er åben overfor udvikling og forandring, da vi hele tiden arbejder på at optimere og gøre tingene bedre.

Arbejdsopgaver

Jobbet som kostkonsulent er meget selvstændigt, og du har derfor mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på jobbet. Men vi har også en række opgaver, som kommer til at ligge på dit bord.

Du skal bl.a. 

•                være bindeled mellem sengeafsnittene og Patientkøkkenet.

•                være med til at undervise, oplære og supervisere serviceassistenterne, der serverer vores mad. 

•                være ansvarlig for egenkontrol i Patientkøkkenet (E-smiley).

•                udvikle køkkenprogrammet MasterCater.

•                udføre projektanalyse – f.eks. brugertilfredshedsundersøgelse eller analyser af patienternes behov.

•                deltage i ernæringsfaglige tværfaglige arbejdsgrupper.

•                deltage i faglige netværk.

•                give en hånd med praktisk arbejde ved sygdom i Patientkøkkenet. 

Hvem er vi?

I Patientkøkkenet er vi ikke i tvivl om, at maden er en del af patienternes behandling. Derfor har vi fokus på at sikre alle patienterne den rette ernæring – særligt de ernæringstruede patienter har et vi et stort fokus på. 

Vi er et køkken, der går op i at lave god hjemmelavet mad af friske råvarer. Derfor har vi det økologiske spisemærke i guld. Vi arbejder samtidig med at være så bæredygtige så mulige og blev som det andet hospital i Danmark Svanemærket. 

Derudover er vi en flok engagerede motiverede madelskere, der sætter kvalitet højt. 

Det praktiske:

Vi håber, du kan starte 15. november 2024. 

Din arbejdstid vil være fra mandag til fredag. Du har fri i weekenden. 

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Cheføkonoma Mona Carøe på tlf. 28 72 26 42.

Du kan læse mere om Regionshospitalet Randers på www.regionshospitalet-randers.dk

Ansøgning vedlagt uddannelsesbevis skal sendes via link "søg job/send ansøgning".

Sidste ansøgningsfrist er den 18. september 2024. 

Ansættelsessamtaler finder sted den 24. september 2024.


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Skovlyvej 1, 8930 Randers NØ

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6103028

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook