Bilco A/S Randers følger med tiden

Foto: Bilco A/S Randers. Administrerende direktør og medindehaver af Bilco A/S Randers, Tomas Støvring.
Profilbillede
dato

Faktisk følger de ikke bare med tiden, på flere områder virker det som om, de er foran tiden. Check-in terminaler til selvbetjening, udlån af elcykler, fokus på CO2-udledning og vilde blomster omkring P-pladsen er blot nogle af de tiltag, de har haft fokus på.

Der er ikke noget til hinder for, at man kan starte som revisor og HD i regnskab og ende som administrerende direktør og medindehaver af en succesfuld bilforretning. Det er 53-årige Tomas Støvring et levende bevis på. Fra bogholder og regnskabschef over stillingen som økonomi- og kvalitetschef står han i dag i spidsen for Bilco A/S Randers sammen med salgschef Palle Bach.

På adressen Grenåvej 36 er al drift og aktivitet i dag samlet i det store bilhus, der blev bygget i 2016. Her foregår al handel med nye og brugte biler, forhandling af SEAT siden 2001 og af ŠKODA siden 2002. Ingenting er overladt til tilfældighederne, hvilket den konstante nytænkning vidner om.

Bilco A/S Randers er kundens trofaste allierede
”Vi har givet hinanden håndslag på, at vi vil være kendt for at drive en ordentlig forretning med fokus på kundens behov,” fortæller Tomas. ”Man skal have tryghed og ro i maven, når man træder ind i vores butik. Her er forretningen bundet sammen hele vejen rundt, så kunden altid kan forvente det samme udtryk udadtil."

Når man træder ind i udstillingen, sidder salgs- og serviceafdelingerne sammen, hvilket giver mulighed for ping-pong i hverdagen, og alle kan følge med i, hvad der sker på hinandens områder. Alle medarbejdere bliver løbende opdateret og efteruddannet, så de også kan følge med i bl.a. den teknologiske udvikling, der hele tiden løber stærkt.

”Selvom vi foretrækker den personlige relation til kunden, er der nogle ting, vi har måttet overgive os til rent teknologisk,” siger Tomas. ”Der skal også være mulighed for at komme hurtigt ind og ud ad døren for den travle kunde, så derfor har vi opsat to selvbetjeningsterminaler til check-in. Ligesom i en lufthavn. Har man kun mulighed for at hente sin bil igen efter værkstedets lukketid, kan den også hentes via terminalerne. Nøglen lægges i en boks, kunden får en SMS med koden, og vupti, så er afhentning kørt i stilling."

Det er også helt gratis for kunden at downloade de to apps ”MinŠKODA” og ”MinSEAT”, hvor stort set al kommunikation vedr. éns bil kan foregå. Her kan kunden stille spørgsmål om sin bil, serviceaftaler, kilometer- og brændstofstand, tidsbestilling og meget, meget andet.


Salgschef Palle Bach ved en Seat Tarraco e-Hybrid. Foto: Bilco A/S Randers.

Forberedt på den grønne omstilling
Bilco A/S Randers er allerede nået langt i bestræbelserne på at bidrage til den grønne omstilling. ”For det første forhandler vi naturligvis både el- og hybridbiler,” siger Tomas, ”og det er vore servicefaciliteter også fuldt udrustet til. Derudover har vi tilsået arealet omkring vores nye P-plads med vilde blomster, så vi også bidrager til biodiversiteten”.

Det har længe været et ønske, at SEAT udstillingen skulle laves om, men det har ligget stille pga. coronanedlukningen. I forbindelse hermed skal der også etableres et nyt dæklager, hvor kunderne vil blive tilbudt opbevaring af deres sommer-/vinterhjul. ”Vi vil skulle regne med at opbevare flere og større hjul”, siger Tomas, ”da el- og hybridbiler samt SUV’erne har større hjul end de gængse modeller."

Normalt er det en erstatningsbil, kunder får stillet til rådighed, når de har deres egen på værksted. Men hos Bilco A/S Randers har man naturligvis også mulighed for at låne en elcykel.

Glade og passionerede medarbejdere
De cirka 30 medarbejder brænder alle for det, de laver. Ud over de færdiguddannede er der altid et antal lærlinge og elever, som får en god start hos Bilco A/S Randers. ”Vi har konstant haft tre mekanikerlærlinge, faktisk fire lige nu, og vi har to nyuddannede salgsassistenter i staben,” fortæller Tomas. ”Derudover har vi lige ansat en trainee servicerådgiver, og ældste mand på stilladset er en af vores mekanikere på over 70."

Man skulle tro, at som uddannet revisor ville Tomas selv insistere på at sidde med tal og regnskaber, men det har han uddelegeret til en – som han selv siger – rigtig og dygtig økonomi assistent, der har været i firmaet siden 2003. ”Det er kun, når vi skal have sat den overordnede kurs i budgetterne, jeg blander mig,” slutter Tomas.

Der er masser af inspiration at hente på Bilco A/S Randers’ hjemmeside, hvis du søger en ny eller brugt SEAT eller ŠKODA. Se mere her. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen