Bijedic og Hybertz var heltene for Team Nord Øst

Team Nord Øst U15 Piger 2 (Foto: Rikke Olofsen)

Tirsdag skulle Team Nord Øst en tur til Liseborgcentret, hvor Søndermarkens IK ventede besøg.

Her endte det som håbet for Team Nord Øst-pigerne, da de - efter en slingrende start - kunne notere sig en sejr på cifrene 10-13. Fra træner, Kenneth Lionett lyder det:

Det var virkelig nat og dag. 1. halvleg er lige til glemmebogen, og vi må på trænerbænken erkende, at vi på et tidspunkt begyndte at tale om, at det kunne blive lidt af en snitter. Men i 2. halvleg var alt som forandret. Vi går anderledes og upåvirket til opgaven, og vender minus tre til plus tre. Så det var en fantastisk sejr mod det bedste hold vi har mødt i rækken.

Lionett sætter ord på, hvad der helt nøjagtigt bragte sejren i land:

I første halvleg var der kun én der fungerede, og det var vores keeper Nejla Bijedic. Hun holder os inde i kampen med flere store redninger. Uden hende kunne vi let have været nede med en 8-10 stykker ved pausen. I 2. halvleg tager vores defensiv fat, og Nejla forsætter hvor hun slap, hvilket betyder at SIK Viborg kun får lavet en enkel pind, i de første 10 minutter af 2. halvleg.

Spørger man træneren er der særligt visse ting, der især spillede ind:

Jeg har jo nævnt Nejla Bijedic, som spillede en rigtig god kamp. Men jeg må også fremhæve Sofie Hybertz, der tager et stort offensivt ansvar og laver 9 mål. Ellers var alle spillere godt kørende i 2. halvleg.

Team Nord Øst 2 skal i kamp igen mod Viborg HK 3, lørdag den 12. marts. Kampen fløjtes op på Dronningborghallen klokken 12:30.

Kampens resultat: 10-13 til Team Nord Øst, Randers 2
Række: U-15 Pige B

Kilde: Træner Kenneth Lionett, Team Nord Øst, Randers 2 - U-15 Pige B