Begravelse Randers: Omsorg og nærvær i fokus

Niels Wessberg og Dorthe Stofsky (Foto: Begravelse Randers)
Profilbillede
dato

Begravelse Randers er en begravelsesforretning beliggende i Randers C, som blev grundlagt i 2013. Virksomheden tilbyder en række ydelser inden for ét koncept med fokus på både pris og kvalitet. I denne artikel har vi taget en snak med bedemand, Niels Wessberg, omkring Begravelse Randers.

De hjælper familier med alt det praktiske i forbindelse med dødsfald, og deres fokus er rettet på omsorg og nærvær for de pårørende.

"Vi hjælper familien med alt det praktiske i forbindelse med dødsfald. Fra start til slut. Vi har samlet vores ydelser i ét koncept - Pris og ydelser således at pårørende kan se hvad vi yder og prisen for dette. Vi tager byrden fra de pårørendes skuldre. Vores motto: Højeste kvalitet til garanteret laveste pris", fortæller Bedemand Niels Wessberg.


Her ses en kisteilægning (Foto: Begravelse Randers)

Omsorg og nærvær i fokus
Begravelse Randers er bygget op omkring særlige kompetencer, og Niels er ikke i tvivl om, hvad der gør virksomheden helt speciel:

"Omsorg og nærvær i fokus", siger han og fortsætter: "Pris og kvaliteten i vores service. Vi har flere ydelser i vores koncept end andre begravelsesforretninger".

At nå til at være det firma, som Begravelse Randers er i dag, har været en rejse. Niels ser tilbage på opstarten af virksomheden og husker at han havde et job ved siden af i de første tre år:

"Firmaet startede på baggrund af flere års overvejelser om at starte eget firma. Sideløbende med opstart af firma arbejdede jeg de første 3 år på Falcks vagtcentral i Skejby".


Dorthe Stofsky og Niels Wessberg (Foto: Begravelse Randers)

Begravelse Randers har holdt fast i det samme koncept, som blev udtænkt ved starten. Samme adresse, samme produkt og budskabet er klart:

"Højeste kvalitet til absolut laveste pris. Omsorg og nærvær i fokus."

Du kan finde mere information om Begravelse Randers på deres Facebook-side og hjemmeside, og besøge dem på adressen Fabersvej 44, 8900 Randers C.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: BEGRAVELSE RANDERS