Anny Clausen går på pension: Hvem vil drive Broderimessen Perlen videre?

Ejer af Broderimessen Perlen har valgt at gå på pension, og håber nu at finde nogen der vil drive butikken videre (Foto: A. Clausen)
Profilbillede
dato

Sammen med Anny Clausen fra Broderimessen Perlen v/Anny Clausen ser vi tilbage på det seneste år i Randers-butikken. Hun fortæller blandt andet om fremgang i butikken, men åbner også op for at en anden skal drive butikken videre, da hun går på pension.

Det kan virke overraskende for mange, men det går bedre i butikken end det gjorde før coronaen. Sådan fortæller Anny, der også fremhæver de mange forandringer der er sket i bybilledet.

“Forretningen går faktisk bedre end før coronaen. Jeg har mange nye kunder, da der jo sker mange forandringer i byen. Desværre er der mange lukninger i byen af butikker, som har eksisteret i mange år,” fortæller hun.

Broderimessen Perlen kan derfor se tilbage på et år med både med- og modvind. Anny Clausen har selv haft utroligt travlt til tider, og derfor fortæller hun, at der skal ske et salg af butikken. Det vil være en god måde at slutte arbejdslivet på, mener hun:

“Jeg har heldigvis ikke mange leveringsproblemer. Men de dage hvor der er meget travlt, ville det være rart med lidt hjælp - det er dog ikke en mulighed. Hvis der er en af læserne som skulle have lyst og mod på at drive forretningen, så ville det jo være en god måde at slutte mit arbejdsliv på.”

“Det vil mine kunder også blive glade for, da der jo ikke er mange muligheder for at købe de ting jeg forhandler, i fysiske butikker. Jeg holder dog butikken godt fyldt op frem til efter jul.”

Anny Clausen har været i butikken i 36 år, og det er derfor hun mener det på tide, at hun efter et langt liv på arbejdsmarkedet går på pension. Det har dog ikke været en nem beslutning, understreger hun.

“Efter mange overvejelser har jeg besluttet at slutte mit arbejdsliv og gå på pension. Det er en svær beslutning, men efter den er taget glæder jeg mig til nye opgaver.”

Derfor leder Anny nu efter en ny til at drive Broderimessen Perlen - er det dig, din nabo eller en du kender?

Du finder meget mere om Broderimessen Perlen på deres Facebookside og hjemmeside.

Du kan også værdige Broderimessen Perlen et besøg. Du finder butikken på adressen Østervold 12 i Randers C.

Kilde: Broderimessen Perlen v/Anny Clausen