Alvorlig knæskade til Hoe stjal billedet i Ommersyssel-nederlag

Foto: Ommersyssel IF - Serie 3 Herrer.
Profilbillede
dato

SERIE 3: Vorup FB og Ommersyssel IF stod over for hinanden i en spændende fodboldkamp på Ulvehøj Idrætscenter. Det blev en tæt kamp, hvor hjemmeholdet endte med at vinde med 3-2, og hvor en alvorlig knæskade endte med at tage stort fokus.

Træneren for Ommersyssel, Ole Sommer, var ærlig i sin reaktion på kampen og erkendte, at holdet havde en kollektiv off-day.

“Vi har i dag en kollektiv off-day mod Vorup, hvor vi ikke er i nærheden af at ramme niveau fra vores seneste kamp. Vi mangler indstilling og gejst fra kampstart men kommer fornuftigt ud af 1 halvleg.”

Desværre blev de ramt af en alvorlig knæskade til Frederik Hoe tidligt i anden halvleg:

“Det rammer naturligt på vores fokus og er måske sammen med fravær af flere normale nøglespillere en forklaring på vores tamme indsats i forhold til modstanderen, der fortjener sejren.”

Ole Sommer fremhævede også spilleren Frederik Hoe, som spillede en flot kamp og holdt niveauet fra starten, indtil han desværre måtte bæres fra banen med en alvorlig knæskade.

“Frederik Hoe holdt fra start niveau og spillede on flot kamp, indtil han desværre måtte bæres fra banen med en alvorlig knæskade, der kommer til at holde ham ude i lang tid. I det perspektiv er nederlaget nemt at kapere.”

Der er dog stadig områder, der skal forbedres inden næste kamp ifølge Ole Sommer. Han mente, at der var behov for at styrke de basale og grundlæggende værdier i forhold til at løse kampene som et hold. 

“Jeg tænker, at spillerne er ærgerlige over dagens indsats og kommer med en reaktion i næste opgør. Vi er i en fase hvor vi skal styrkes i at tage ansvar på centrale roller når vi roterer i startopstillingen - det er et naturligt udviklingsmål for holdet.”

Næste kamp for Ommersyssel IF er lørdag 30. september, hvor de skal møde Kristrup Boldklub på Kristrup Stadion. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 3-2 til Vorup FB
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Træner Ole Sommer, Ommersyssel IF - Serie 3 Herrer