Alt fungerede for KB-pigerne

Kristrup Boldklub 2 U11 Pige C (Foto: Helene Haumann Dueholm)

U11-pigerne fra Kristrup Boldklub 2 var kampklar, da Hadsten Håndbold 3 havde taget turen til Tirsdalens Skole. Her kæmpede Kristrup-pigerne sig til en sejr med cifrene 13-9.

KB-træner, Helene Haumann Dueholm, viser også tydelig tilfredshed ovenpå kampen.

Kristrup-pigerne gav i dag alt hvad de havde, og det resulterede i en sejr! Da vi mødte Hadsten sidst, tabte vi kampen på udebane ret snævert, så det er simpelthen så rart, at gå fra kampen med en sejr i dag!

Helene Dueholm havde dog flere ord at knytte til pigernes sejr.

Alt fungerede vil jeg næsten sige. Pigerne fik fra kampstart lukket ned i forsvaret, vores målmand havde en god kamp, vi fik fisket bolde i forsvaret og så havde pigerne en ro i deres spil, som gjorde at vi havde minimalt med fejl i vores angrebsspil. Alle KB-piger spillede en flot kamp, og de viste hvor meget de har udviklet sig - både som hold, men også individuelt - det var super skønt af se!

Hun fortsætter om sine begejstring over de dygtige piger.

I dag spiller alle piger en flot kamp! Pigernes arbejdsmoral skinner igennem, og vi har idag fået brudt med de "mørke" 7 minutter af anden halvleg, hvor pigerne normaltvist lige har et dyk både spil- og koncentrationsmæssigt.

Flere af pigerne kunne i dag have været kampens spiller, men valget faldt på Alma. Det er hendes anden håndbol kamp - hun fik skudt på mål, bevægede sig i angrebet og lavede minimalt med fejl i forsvaret - flot kamp!

På lørdag den 12. marts møder Kristrup Boldklub 2 Dronningborg BK 3. Kampen fløjtes i gang klokken 10:50 i Dronningborghallen.

Kampens resultat: 13-9 til Kristrup Boldklub 2
Række: U-11 Pige C

Kilde: Træner Helene Haumann Dueholm, Kristrup Boldklub 2 - U-11 Pige C