Alle kan trygt slappe af i Tanjas hypnose verden

Kilde: TJ Hypnose / Tanja Jensen
Profilbillede
Ninna Jalog

Tanja Jensen har taget en overuddannelse som Show- og scenehypnotisør. Det er hun vildt begejstret for. Det er nemlig en naturlig udvikling af den terapeutiske del af hendes praksis. 

Jeg praktiserer og brænder for hypnose verdenen. I terapi delen går jeg tæt på en problematik med én bestemt klient i fokus. Her er det dyb alvor, fokus og nærhed, som er i centrum. Jeg elsker det, fordi her arbejdes der med forandringsprocesser på et meget dybt plan, eksempelvis traumeforløsning eller angst problematikker.”

Show- og scenehypnose er derimod Tanjas legeplads, hvor hun bygger en bro mellem alvor og komik eller virkelighed og illusion. 

Har du egentlig tænkt over, hvad der er den reelle virkelighed? Og kan man lege med opfattelsen af virkeligheden, bare for et øjeblik? Kunne du tænke dig at opleve et show, hvor intet er, som du forventer? Shows er et genialt outbreak i vores alvorlige og livsændrende tid, hvor det er endnu vigtigere at pleje sin mental tilstand.


Her kan man mærke hypnose på egen krop, og hvis man har lyst kan man også blive en stjerne for en aften. Tanjas Show- og scenehypnotisør certifikat er hendes garanti for kundens tryghed, etik og sikkerhed. 

Disse 3 elementer (tryghed, etik, sikkerhed) er altafgørende, når jeg sammensætter et show for netop dig og dit publikum. Har I lyst til en større oplevelse med hypnotiske tests, publikum på scenen, underholdende indslag, hvor alle er trygge og godt underholdt, skal I helt sikkert prøve det. For helt ærligt, det skal være sjovt for alle. Så ingen skal gemme sig og være bange for at blive hypnotiseret eller manipuleret. For uanset om du er bange for det eller ej, bliver du det alligevel.” 

Det er dog på en omsorgsfuld og kærlig måde, med etik og respekt som nøgleelementer. Shows er altid proppet med oplysninger og spændende informationer om hypnose. Her er intet skjult, og alle ser alt hele tiden. Afhængig af kundens ønsker, kan et show varer fra 1-2 timer.

Tænker du, at uha shows er ikke lige mig. Men for pokker vil jeg da lære lidt om hypnose og samtidig opleve noget spændende og sjovt. Så synes jeg, at du skal kaste dig over mit foredrag "Hypnose - sat på spidsen!". Det er en kortere oplevelse uden det store scene show, men stadig en helt unik lejlighed til at blive klogere på dig selv og trænere lattermusklerne.


Foredraget er fyldt med hypnose demonstrationer, hvor alle er med. Så Tanja virkelig får givet en smag på den fascinerende verden, og at det bliver et samtaleemne i den næste lange tid.

Så tænk på mig næste gang, du skal skabe en uforglemmelig oplevelse for din familie, venner, kollegaer, forening eller klub. Ring eller skriv, så vil jeg imødekomme dine ønsker ved at sammensætte en oplevelse, der vil vende op og ned på din virkelighed.

Tanja tager coronasituationen meget alvorligt, så der er plads mellem alle deltagende, der er sprit og ingen tæt kontakt. Alt foregår efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Derfor kan man trygt slappe af i Tanjas hypnose verden.

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler