Afdelingsleder til indskolingen på Assentoftskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en afdelingsleder pr. 1. august 2024 eller snarest muligt.

Assentoftskolen søger en ny afdelingsleder med stærke ledelsesmæssige kompetencer samt pædagogisk og faglig indsigt. Vi søger en leder som har øje for at skabe involverende samarbejde på alle niveauer i organisationen. Som afdelingsleder på Assentoftskolen bliver du en del af et ledelsesteam, der ud over dig består af skoleleder, viceskoleleder samt pædagogfaglig leder. Du får det ledelsesmæssige ansvar for indskolingens medarbejdere og elever.

Som afdelingsleder i indskolingen vil du indgå i ledelsesteamet, hvor vi har fokus på at arbejde som et professionelt læringsfællesskab. Du vil, sammen med os i ledelsesteamet, være i dialog om skolens udvikling på tværs af afdelinger, så vi sikrer sammenhængskraften og den røde tråd i den lodrette skole. Du vil indgå i tæt samarbejde med hele indskolingsafdelingen og ressourceteamet.

Om dig:

  • Du brænder for ledelse i skole og har erfaring med dette.
  • Du er tydelig og synlig i hverdagen.
  • Du arbejder struktureret og er god til at inddrage, organisere og uddelegere.
  • Du kan bevare overblik i komplekse situationer.
  • Du har stærke relationskompetencer og vægter ordentlighed.
  • Du kan se dig selv i et vedvarende fokus på at skabe en professionel og samarbejdende kultur med elevernes læring, trivsel og dannelse som omdrejningspunkt.
  • Du er udviklingsorienteret og ambitiøs på skolens og elevernes vegne i forhold til at sikre optimale deltagelsesmuligheder for alle elever.
  • Du har en uformel omgangstone, humoristisk sans og en smittende god energi.

Om os:
Assentoftskolen er et rart sted at være; et sted hvor der er respekt for mennesker og materielle værdier, og hvor såvel børn som voksne trives. Vores udgangspunkt er, at børn altid gør deres bedste.

Vi er i kommende år optagede af, hvordan vi sikrer de bedste deltagelsesmuligheder for alle gennem arbejdet med sampraksis i to-voksentimer samt vejledningspraksis og læringsledelse. Vi arbejder derudover med at skabe sammenhænge i gode overgange fra børnehave til skole og internt mellem skolens afdelinger.

Assentoftskolen er et sted med høj faglighed; hvor læring er et fælles ansvar for elever, forældre og personale. Vi har fokus på at understøtte inkluderende fællesskaber og det gode samarbejde med elever, forældre samt vores samarbejdspartnere om at løfte kerneopgaven. Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang med udgangspunkt i, at alle elever skal trives og udvikle sig - både fagligt og socialt. Dette arbejde tager afsæt i teamsamarbejdet.

Skolen er beliggende naturskønt i Randers SØ, tæt ved motortrafikvej og små 10 km fra Randers centrum. Skolen har 610 elever, 45 lærere, 15 pædagoger, 4 teknisk-administrativt personale.

Se mere om skolen på https://assentoftskolen.randers.dk/assentoftskolen/

Ansøgningsfrist: den 7. maj 2024
Første samtale: Forventes afholdt den 15. maj 2024
Anden samtale: Forventes afholdt den 22. maj 2024.

De kandidater, som går videre til anden samtale, vil forud for denne skulle besvare en online personlighedstest. Man skal afsætte tid til tilbagemelding på personlighedsprofilen d. 21. maj om morgenen.

Ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og lokal forhåndsaftale for afdelingsledere.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Assentoftskolen, Skolevej, 8960 Randers SØ

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029354

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet