Ærgerligt nederlag til Kristrup BK U11-Piger i B-rækken

Søndagens opgør mellem Kristrup Boldklub og Ebeltoft IF endte i et ærgerligt nederlag på hjemmebane til mandskabet fra Kristrup Boldklub.

Der var lagt op til et topbrag, da KB tog imod puljens første plads, Ebeltoft IF. Det var en flot håndbold kamp fra begge hold, hvor der blev kæmpet, samarbejdet og vist håndbold styrke fra alle spillere. Pigerne spillede en flot forsvarsskamp, da de fik styr på to hurtige Ebeltoft spillere, som hurtigt blev lukket ned.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra træner, Helene Dueholm.

På trods af, at Ebeltoft IF besejrer Kristrup Boldklub, er der alligevel visse lyspunkter fra kampen, træneren lægger vægt på:

Jessie blev kampens spiller - hun scorede to flotte mål, og var bare på imens hun var på banen. Carla spillede en meget flot forsvarskamp, men havde det svært i angrebet idag. Men generelt set, så kæmpede alle deres bedste, og gjorde hvad de kunne for at vende den negative modgang i 2. halvleg.

Dueholm mener, at holdet skal oppe sig på visse punkter, inden næste kamp:

2. halvleg fungerede bare ikke - 1 mål på 20 minutter er ikke godt nok, hvis vi vil vinde håndboldkampe!

Den næste modstander, mandskabet fra Kristrup Boldklub møder, er Nørre Djurs HK. De spiller på Nørre Djurshallen søndag den 27. november med kampstart klokken 12:40.

Kampens resultat: 6-12 til Ebeltoft IF
Række: U-11 Pige B

Kilde: Træner Helene Dueholm