Ærgerligt nederlag i det første af to pokalopgør mod OB

Af Randers FC

Det blev til et 2-0-nederlag mod OB i den første af to kvartfinaleopgør i Sydbank Pokalen.

Randers FC-mandskabet har ikke de bedste kort på hånden i forhold til at forsvare den pokaltitel, de hjembragte tilbage i maj måned. Søndag aften blev det til et 2-0-nederlag hjemme mod OB i den første af to kvartfinalekampe i Sydbank Pokalen.

OB startede klart bedst ud og især den tidligere Randers FC-spiller Bashkim Kadrii viste prøver på noget af det, der gjorde ham til en fanfavorit i sin korte tid i det kronjyske. Det var da også ham, der efter otte minutters spil bragte gæsterne foran 1-0, da han kom fri i venstresiden og sparkede bolden forbi Patrik Carlgren i målet.

Det var et presset Randers FC-mandskab i kampens indledning, men det blev alligevel til et par gode muligheder. Efter 17 minutters spil blev Alhaji Kamara spillet fri i venstre side. Han sendte et fladt indlæg ind mod angrebskollegaen Stephen Odey, der dog lige akkurat ikke kom frem til bolden.

Fem minutter senere var Tosin Kehinde tæt på at udligne, da ham kom først over en returbold på en afslutning fra Jakob Ankersen. Kehinde sparkede desværre i sidenettet.

Men i stedet for en udligning blev det desværre til en OB-fordobling på måltavlen, da Mads Frøkjær sparkede gæsterne på 2-0.

Angrebsduoen Alhaji Kamara og Stephen Odey var ikke lige så dominerende som tidligere set, men de fik alligevel skabt ravage og kom til chancer i kampens slutning. Kort før pausen havde Kamara to store chancer i feltet, men begge blev sparket over mål, og der stod derfor 0-2 på måltavlen, da der blev fløjtet til pause. Der var ikke mange af Randers FC-spillerne, der leverede varen, og der manglede energi og vilje i de første 45 minutter.

Med en tomålsføring havde OB forståeligt nok ikke travlt med noget som helst, så det var et Randers FC-hold i teten fra starten af anden halvleg. Efter 51 minutters spil skulle der være reduceret, da Randers FC fik tilkendt et straffespark efter en OB-hånd på bolden i feltet. Tosin Kehinde, der kreerede den mulighed, trådte frem og tog sig af sparket, som han dog desværre knaldede hårdt på indersiden af den venstre stolpe.

Det var stolpe ud for Randers FC denne aften, hvor 3733 tilskuere havde trodset decemberkulden og var på plads på Cepheus Park Randers.

Der var optræk til flere gode muligheder i anden halvleg, men den sidste skarphed manglede i den grad hos hjemmeholdet, mens de fynske gæster var godt tilfredse med det udgangspunkt, de endte med at sikre sig inden returkampen om en uge i Odense.

Mulighederne for avancement er der endnu, selvom det ser svært ud. Nu skal den have en over i nakken i årets to sidste kampe i hhv. Alkmaar og Odense.

Til sidstnævnte arbejder vi på en udebanetur, så hold øje med vores platforme i de kommende dage.