28-årig sigtet: Stjal en varevogn og iPad på Toldbodgade

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen

En 36-årig mand fik mandag morgen omkring kl. 5.20 stjålet sin varevogn, mens den i et kort øjeblik stod efterladt i tomgang på Toldbodgade i Randers NØ. Den 36-årige nåede lige at se, at bilen køre fra stedet, og han ringede straks til politiet.

I bilen lå en taske med en iPad, og den blev hurtigt sporet til Marielundsgade i Randers C. Her fandt en patrulje kort efter bilen efterladt, men gerningsmand og tasken med iPad’en var væk.

I mellemtiden havde politiet fået nogle overvågningsbilleder af tyveriet, og en betjent genkendte med det samme gerningsmanden, som en 28-årig mand, der er kendt af politiet.

Da iPad’en samtidigt kunne spores til et sted i nærheden af den 28-åriges adresse i Randers NØ, var sagen klar.

En patrulje kørte til den 28-åriges adresse og en betjent, der dækkede bagindgangen til lejligheden, nåede lige at se en hånd smide en iPad ud gennem et vindue og ned på et græsareal.

Den 28-årige blev anholdt inde i sin lejlighed, og under en ransagning fandt politiet både nøglen til bilen, og tasken, hvor iPad’en havde været.

Den 28-årige blev sigtet for tyveri, og bil, taske og iPad blev leveret tilbage til ejermanden, efter betjentene havde sikret spor.

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler