10 år efter guld-triumf: Ole Bitsch glæder sig til opgøret mod Jan Leslie

Foto: Randers HK // Ole Bitsch og Jan Leslie.
Profilbillede

Af: Randers HK

I år er det ti år siden, Randers HK vandt DM-guldet med Jan Leslie og Ole Bitsch sammen på trænerbænken. I aften står de to trænere overfor hinanden i årets første kamp. Ole Bitsch ser tilbage på tiden og samarbejdet med Jan Leslie.

”Tiden med Jan og alle andre i Randers HK dengang husker jeg som nogle af de mest spændende oplevelser i min trænerkarrierer med titler og Champions League håndbold. Det var enormt lærerigt for mig som ung træner at få så store oplevelser og træne nogle af de allerstørste spillere dengang,” siger han og ser frem mod opgøret mod sin tidligere kollega.

”Det bliver sjovt at møde Jan igen. Han er en dygtig træner, der i mine øjne udmærker sig ved at være skarp til at justere sit hold og sin taktik til i løbet af kampene. Det kunne godt ligne, at han er ved at bygge Horsens op på samme måde, som han gjorde med Randers HK i sin tid. Det bliver spændende at følge projektet i Horsens.

Lige nu må vi også konstatere, at det er to forskellige størrelser, der mødes på onsdag. For vores del må vi være ærlige at sige, at efter en turbulent tid handler det om os selv, og hvordan vi får stabiliseret os som hold og kommer videre. Det bliver spændende at se de unge spillere, der nu skal træde i karakter.

Jeg glæder mig til at følge, hvor hurtigt de kan rykke deres udvikling. De bliver kastet for løverne nu, og det starter allerede i aften mod et stærkt Horsens-mandskab.” siger Ole Bitsch

Følg trænerduellen i aften kl 18:30. Kampen livestreames fra vores hjemmeside. 

Læs mere om Randers HK her.

Kilde: Randers HK
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.