1. division nærmer sig for Vorup FB's U15-Piger

Foto: Jimmi Jensen.
Profilbillede

Vorup FB skulle forsøge at stjæle to point fra Bjerringbro FH, da slaget skulle stå i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.

 Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 19-28 til stor glæde for cheftræner, Jimmi Jensen.

En kamp i dag vi har fuldstændig i kontrol fra start til slut. Vi tager til BSV i dag uden vores to bagspillere, Ida Graversen der ligger med feber, og Nina Veng der er skadet. Det bevidner at vores trup er bred. Vores piger tager et stort ansvar hver og en i dag.

Han fortsætter:

"Vi er stadig ubesejret og med tre kampe igen ser det fornuftigt ud - vi skal blot have to point i den næste kamp mod bundproppen Vivild - og vi kan kalde os 1. divisionshold efter jul."

Den tilfredse cheftræner satte også yderligere ord på sit holds pragtpræstation og på opskriften til kampens sejr:

Vores offensive forsvar i 2. halvleg holder BSV på kun 4 mål de første 20 minutter. Vores fløje kommer til mange cancer i dag, både individuelt og med godt opspil fra vores backs. Vi spiller i store delte med to strege Julie Espersen og Sofie Krois, de skaber meget plads til sig selv og får mange gode indspil, som der bliver omsat til mål eller fremskyndes til straffekast.

En overordnet positiv dag for Vorup FB, hvor cheftræner Jimmi Jensen især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet, selvom enkelte var ude af kampen.

Vi mangler, som sagt, vores start playmaker Ida Graversen, men igen; vores trup er bred, så Leah Mygind griber taktstokken i store dele af kampen, en flot indsats som spilfordeler. Også vores fløje får igen spillet en flot kamp med en meget lille fejl procent.

Onsdag den 1. december møder Vorup FB Vivild IF. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 i Ulvehøjhallen.

Kampens resultat: 19-28 til Vorup FB
Række: U-15 Piger 2. Division

Kilde: Cheftræner Jimmi Jensen